Formulier om de VVB door te geven

Door middel van onderstaand formulier kun je aangeven wat we mogen verwachten aan giften, zodat we hier de begroting op kunnen baseren. De inhoud van dit formulier wordt verzonden aan penningmeester@openhof.com

Onderaan de pagina staat meer informatie en vind je een tabel met richtbedragen.

LET OP: Dit is geen machtiging. Bijdragen dienen zelf te worden over geschreven naar NL22 RABO 0107 1952 32 t.n.v. CGK Open Hof Hillegom.

Richtbedragen

We gaan hier wat dieper in op de hoogte van je bijdrage. Niet dat we over je portemonnee willen beslissen, maar meer als hulp om nog eens na te denken over de hoogte van je bijdrage de afgelopen jaren en te overwegen die voor 2023 zo mogelijk te verhogen.

Wat zou je missen als de Open Hof er niet meer zou zijn? Geef vandaag voor de gemeente van morgen! Het gemeentewerk is afhankelijk van onze bijdragen.

Omdat het gaat om een vrijwillige bijdrage blijft het geven van een richtlijn lastig. We willen allemaal ons steentje bijdragen maar hoe weet je nou wat ‘normaal’ is? Als je je dit ook wel eens af hebt gevraagd ben je niet de enige. Er zijn wel richtlijnen te geven. Zie hiervoor de tabel onderaan de pagina.

E-NIEUWS

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

Steun Open Hof
Ga naar onze Sponsorkliks pagina
Contact

Zie ook de contactpagina voor meer gedetailleerde informatie en een contactformulier.

INformatie
Locatie
Scroll naar boven