Open Hof organiseert dit jaar een aantal samenkomsten rond Kerst. Op dinsdag 24 december is er om 21.00 uur een Kerstnacht-viering met veel ruimte voor het zingen van bekende kerstliederen onder begeleiding van een muziekgroep.

Kerstochtend,

Surprise!
Yes, het is eindelijk kerst! Dat betekent voor jou lekker vakantie en misschien ook wel cadeautjes? Maar wist je dat je het kerstverhaal uit de bijbel ook kunt inpakken? Echt waar! Wij hebben in Open Hof het kerstverhaal voor jou ingepakt in 5 cadeaus. En hoe leuk is het om cadeautjes open te maken?! Dat is natuurlijk hartstikke leuk! Dat gaan we dus doen tijdens de Gezins-Kerstviering op Eerste Kerstdag!

We gaan om 10.30 beginnen en we zouden het geweldig vinden als jij er bij bent. Kom gezellig met papa of mama, vriendjes of vriendinnetjes. Iedereen is welkom!

Waarom Kerst?
Misschien denk je bij Kerst aan lekker eten, aan familie of aan een kerstboom. Maar waarom vieren we eigenlijk Kerst? Velen weten dat met Kerst de geboorte van Jezus wordt herdacht en gevierd. Waarom is die geboorte van Jezus zo belangrijk dat zelfs duizenden jaren later dit evenement nog gevierd wordt?! De geboorte van Jezus was en is voor veel mensen reden om elk jaar weer feest te vieren. Daaruit blijkt wel dat diezelfde Jezus voor veel mensen een belangrijk persoon is. Hij staat bekend als de Zoon van God, als Redder van de wereld, als Brenger van vrede. En dan is het niet gek dat men zijn geboorte wil vieren. Wat betekent de geboorte van Jezus voor jou en waarom vier jij Kerst?

Open Hof is een jonge moderne kerk en richt zich op mensen die meer willen weten over het christelijk geloof. Iedereen is van harte welkom bij Open Hof aan de Raadhuisstraat 3 in Hillegom.

Deel dit bericht .....

E-NIEUWS

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

Steun Open Hof
Ga naar onze Sponsorkliks pagina
Contact

Zie ook de contactpagina voor meer gedetailleerde informatie en een contactformulier.

INformatie
Locatie
Scroll naar top