Tot 27 september kan er gestemd worden in de Rabobank Clubsupport actie. Open Hof doet ook mee en deze actie kan een leuke bijdrage opleveren. Ons doel is om De binnentuin, zoals de activiteitenruimte in Open Hof wordt genoemd op te kanppen en te isoleren. Deze ruimte wordt gebruikt voor diverse sociale activiteiten voor oud en jong. Bijvoorbeeld het Eetcafe, kinderfeestXXL en de computerhulp. De achterwand van deze ruimte is voor een groot gedeelte van hout en is na vele jaren gebruik toe aan een flinke opknapbeurt. De muur zal gelijk beter geisoleerd gaan worden waardoor er op het energieverbruik bespaard kan worden.

Alleen als je Rabobank klant bent (en -gratis- lid bent of wordt) kun je meestemmen. Ben je geen klant dan kun je toch meedoen door dit bericht te delen met vrienden of familie in de Bollenstreek die wellicht wel klant/lid zijn.

Door in te loggen in de Rabobank app of de Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport en daar je stem uitbrengen!

Deel dit bericht .....

E-NIEUWS

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

Steun Open Hof
Ga naar onze Sponsorkliks pagina
Contact

Zie ook de contactpagina voor meer gedetailleerde informatie en een contactformulier.

INformatie
Locatie
Scroll naar boven