In de herfstvakantie organiseerden enthousiaste Open Hof leden een online kinderfeest XXL. Noodgedwongen een online uitvoering, maar het voordeel van online is wel weer dat je mee kunt doen wanneer jij kunt (en stiekem ook vaker dan 1x). Heb je het gemist? Kijk dan nog gauw even hier: openhof.com/kinderfeest-xxl

Als je meedeed kon je online aan allerlei activiteiten meedoen, van koekjes bakken tot een toren bouwen van snoepjes. Verder waren er knutselopdrachten en proefjes. Ook zijn er filmpjes met leuke liedjes en een verhaal. Alle benodigde materialen zaten in een tasje welke voorafgaand aan de herfstvakantie kon worden opgehaald. Binnen een uur waren alle ruim 100 tasjes opgehaald. Ook zijn er tasjes uitgedeeld bij de voedselbank in Hillegom.

Hieronder zie je een aantal foto’s en reacties van deelnemers en hun ouders. De 1ste prijs in de Challenge voor mooiste bouwwerk is gewonnen door Cees, en de 1ste prijs voor het hoogste bouwwerk is gewonnen door Lucas. Van harte gefeliciteerd!

Hoi lieve mensen van het Open Hof. Ten eerste heel erg bedankt voor al jullie inzet en moeite. Wij waren zaterdag gelukkig net op tijd om het allerlaatste tasje op te halen. Hierdoor moesten onze kinderen samenwerken aan de challenge, proefjes en workshops wat het eigenlijk zelfs nog leuker maakte. Het was erg leuk om dit alles te doen en ze hebben ook met plezier naar de liedjes en het verhaal gekeken. Al met al erg geslaagd dus.

Ik vind écht dat jullie een heel leuk programma hebben gemaakt! En de voetjes doen het supergoed!

Hoera, vandaag deden we XXL thuis met dank aan jullie, Open Hof!

Suuuuperleuk, ze heeft er heel veel plezier mee gehad! Thanks!

Alles gedaan en de meiden waren super enthousiast. Dank voor jullie werk!!!

Deel dit bericht .....

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
E-NIEUWS

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

INformatie
Contact

Zie ook de contactpagina voor meer gedetailleerde informatie en een contactformulier.

Locatie
Scroll naar top