samenloop_hoop

Zaterdag 17 juni vanaf 12 uur tot de volgende dag zondag 18 juni 12 uur, zal er weer een Samenloop voor Hoop worden georganiseerd in Hillegom. Een 24 uurs wandel-estafette om samen stil te staan bij kanker en het leven te vieren, te herdenken en samen geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Door samen een team te vormen en te zorgen dat er elk uur minstens 2 teamleden over het parcours lopen tijdens de 24 uur sta je symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. En wie heeft er niet mee te maken gehad, zelf of bij een familielid of bij een vriend?

Dit jaar zullen we als 4 kerken samen lopen onder de naam: Pelgrims vol Hoop.
Het is een zeer indrukwekkend evenement en zowel jong als oud kunnen hieraan meedoen! Je kunt je opgeven om mee te lopen door in te tekenen op de lijst in de koffieruimte of bij Floor Toet (florentinetoet@hotmail.com).
Elk deelnemend teamlid betaalt 15 euro voor het KWF. Registreren en betalen moet je zelf doen via www.samenloopvoorhoop.nl/hillegom en je aan te melden als teamlid bij het team Pelgrims vol Hoop, alle 4 de kerken.

Bij Floor zijn ook kaarsenzakken te koop voor 5 euro (ook voor het KWF). Deze kun je versieren en of een naam erop zetten. Ze zullen s’avonds gedurende de estafette langs de route neergezet worden met een kaarsje erin om iemand te gedenken of om zodoende proberen iemand die je kent hoop te geven.

Floor zoekt ook nog mensen die bij onze kraam willen zitten om ook van alles te verkopen voor Samenloop voor Hoop.

Deel dit bericht .....

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
E-NIEUWS

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

INformatie
Contact

Zie ook de contactpagina voor meer gedetailleerde informatie en een contactformulier.

Locatie
Scroll naar top