Eetcafé Open Hof

Eetcafé Open HofHet ING Nederland fonds steunt lokale initiatieven die zich inzetten voor mensen en de maatschappij. Een van de initiatieven die de komende tijd kans maakt op een mooi bedrag is Het Eetcafé van Open Hof.
Nederland telt tal van actieve verenigingen en stichtingen. Met waardevolle initiatieven zetten zij zich lokaal in voor mensen en de maatschappij. De ING is blij met alle activiteiten waar de samenleving van profiteert en daar hebben ze graag wat voor over. Met de campagne Help Nederland vooruit van het ING Nederland fonds geven ze deze initiatieven een steuntje in de rug.

Verenigingen en stichtingen konden zich aanmelden tot en met 30 november om kans te maken op een donatie van het ING Nederland fonds. Vanaf 9 januari kunnen mensen stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. Het aantal stemmen bepaalt uiteindelijk de hoogte van de donatie die ze krijgen. Een van de instanties die zich aanmeldde was Open Hof, met het oog op Het Eetcafé. Jasper Sierink laat weten: „We zijn geselecteerd als een van de vijf deelnemers in de regio Leiden. Van de donatie zouden we graag nieuwe vloerbedekking (tegels) en minder zware stoelen kopen voor in de koffieruimte bij Open Hof. Als er dan eens gemorst wordt bij Het Eetcafé is het makkelijker te reinigen. En de gasten hoeven niet te schuiven met die te zware stoelen”.

Meer informatie over het stemmen volgt rond 9 januari. Het Eetcafé is geopend op de eerste en derde dinsdag van de maand. Iedereen is welkom om te komen eten in Het Eetcafé. Mensen die het gezellig vinden om andere mensen te ontmoeten en met hen in gesprek te komen. Leeftijd, alleenstaand of gezin spelen geen rol. Het leuke aan de maaltijd is, dat ze de kans biedt om kennis te maken met oude en nieuwe dorpsgenoten. Het menu varieert elke keer en bestaat uit 3-gangen en koffie of thee. Meer informatie is te vinden op www.openhof.com. Bron: Witte Weekblad 27-12-2016

Deel dit bericht .....

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
E-NIEUWS

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

INformatie
Contact

Zie ook de contactpagina voor meer gedetailleerde informatie en een contactformulier.

Locatie
Scroll naar top