Waar is baby Jezus?

Hebben jullie het ook gehoord? Het gerucht gaat dat Jozef en Maria op weg zijn naar Hillegom. Daar willen wij natuurlijk meer van weten en we volgen dit nieuws op de voet.

In de geest van het ‘sinterklaasjournaal’ hebben wij onze eigen Dieuwertje en reporters die ons gaan voorbereiden op de komst van baby Jezus in Hillegom. In de weken voor kerst worden er op onze website en facebookpagina vlogs gepost waarmee je kunt volgen hoe onze reporters Hillegom intrekken op zoek naar Jozef, Maria en baby Jezus.

Op kerstochtend, 25 december om 10.30 uur, wordt vanuit onze Open Hof studio aan de Raadhuisstraat 3 een live-event uitgezonden. ‘Dieuwertje’ zal aanwezig zijn in de studio waarbij ze live schakelt tussen de reporters buiten en deskundige gasten die naar de studio komen. De vraag waar het om draait is: “Waar is baby Jezus?”. 

Jullie kunnen via de live-stream meekijken naar dit kerst-event. Helaas is het door de huidige corona maatregelen niet mogelijk om aanwezig te zijn in de studio. Wij gaan op deze manier, geheel Corona-proof, een hele originele Kerstviering houden.

Op Kerstavond 24 december om 21.00 uur is de Kerstnachtviering via de livestream op onze website te volgen.

Vlog 1: Op bezoek bij de Burgemeester

Vlog 2: Weet de politie meer te vertellen?

Vlog 3: Een gezond drankje voor Maria

Vlog 4: Eten voor de ezel van Jozef en Maria

Vlog 5: Warme kleertjes voor baby Jezus

Deel dit bericht .....

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
E-NIEUWS

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

INformatie
Contact

Zie ook de contactpagina voor meer gedetailleerde informatie en een contactformulier.

Locatie
Scroll naar top