kerkproeverij

Het ligt heel erg voor de hand en we hadden het misschien al veel eerder moeten doen. Namelijk: gewoon iemand uitnodigen om mee te gaan naar de kerk. Om het geloof te ‘proeven’. Want waarom zou je datgene wat voor jou waardevol is alleen voor jezelf houden?

Daarom doen wij mee met de landelijke ‘Kerkproeverij’ waaraan meer dan 20 kerkgenootschappen hun medewerking hebben toegezegd.

Durf je dat? Op je collega, buurman, vriend, of familielid afstappen en zeggen: ‘Hé, ga je met me mee?’ Gewoon voor een keertje. Wie weet welke uitwerking het gaat hebben. Het gaat om het uitnodigen, dat we dat weer leren als christenen. En inderdaad, misschien zegt diegene: ik kom niet. Maar dan hebben we de uitnodiging wel gedaan. En dat telt. Kijk voor tips en meer informatie hier.

Dus daarom (9 en) 10 september! Een mooie aanleiding om eens iemand uit jouw omgeving te laten kennismaken met de plek die voor jou zo bijzonder waardevol is. Nodig die ander eens uit om te proeven van de stilte, de woorden uit de Bijbel, de gemeenschap en… de koffie. Op 9 september is de kerk open van 10 tot 16 uur iv.m. de jaarlijkse Open Dag. En zondag 10 september is het startzondag, de viering begint om 10.30 uur.
Wie nodig jij uit?

Deel dit bericht .....

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
E-NIEUWS

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

INformatie
Contact

Zie ook de contactpagina voor meer gedetailleerde informatie en een contactformulier.

Locatie
Scroll naar top