bijbel in vogelvlucht

In zes uren vol actie neem je bijbelse feiten, namen, plaatsen en personen in je op. Haast spelenderwijs leer je hoofdlijnen en achtergronden van het Oude Testament kennen … èn je onthoudt ze!
Heb je je wel eens afgevraagd wat het Oude Testament te maken heeft met jouw leven en je werk? Wat je aanmoet met een boek als Leviticus? Of hoe je al die Assyriërs, Babyloniërs, Filistijnen en Egyptenaren uit elkaar houdt? En wat de profeet Nahum je te zeggen heeft?
Het Oude Testament in Vogelvlucht biedt de mogelijkheid om in één dag een flitsende reis door het Oude Testament te maken. Het Oude Testament in Vogelvlucht is een gebeurtenis vol actie, ernst en humor.
Als deelnemer aan een In Vogelvlucht seminar hoor je niet alleen toe, maar doe je ook zelf mee… en je leert spelenderwijs méér dan je verwacht had!

    • Je ontdekt hoe het Oude Testament is opgebouwd en hoe de verschillende boeken met elkaar samenhangen.
    • Je reist in het voetspoor van de aartsvaders door de wereld van het Oude Testament.
    • Na afloop kun je gegarandeerd de hele historische hoofdlijn van het Oude Testament navertellen in 77 makkelijk te onthouden sleutelwoorden – in minder dan drie minuten!
    • Je leert lessen uit het Oude Testament die je leven blijvend veranderen. Lessen die je enthousiast maken voor de bijbel en je helpen groeien in je geloof.

Wanneer: Zaterdag 17 november in de Vonk achter de Maartenskerk. Aanvangstijd: 9.30 uur
Opgave: Yvonne Elzenga 0252 – 516451 yelzenga@icloud.com of Dolf Weijers 0252-521659 dolfenlia@casema.nl

Deel dit bericht .....

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Scroll naar top