Komende herfstvakantie is er weer een Kinderfeest XXL bij Open Hof. We doen het dit keer online en het wordt minstens zo leuk als de vorige keren.

Doe je mee??? 

De tasjes die je nodig hebt om mee te doen kun je zaterdag 17 oktober van 13.00 tot 15.00 uur ophalen bij Open Hof aan de Raadhuisstraat 3.

Video afspelen

Welkomstpraatje

De Challenge

Lied 1
Opwekking 807

Proefje 1

Workshop 1
De lopende voetjes

Lied 2
Je bent bijzonder

Proefje 2

Bijbelverhaal
Jezus loopt op het water

Workshop 2
Flextangle

Lied 3
Ben je groot of ben je klein

Proefje 3

Lied 4
Kom aan boord

In de herfstvakantie op donderdag 24 oktober is er in Open Hof een gezellige middag voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool. Tijdens deze middag wordt er gezongen, een Bijbelverhaal verteld, kun je workshops volgen en knutselen en gaan we aansluitend met elkaar eten.
Het beloofd weer een hele gezellige middag te worden.

We starten om 13.45 uur (inloop). Om 17.30 uur is het afgelopen en willen we je ouders kort laten zien wat we die middag gedaan hebben.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag en ook als je nog nooit in Open Hof geweest bent, ben je van harte welkom om te komen. In verband met de grote toeloop vragen we je van te voren aan te melden. Dat kan via de website van Open Hof of door je naam, leeftijd en eventuele bijzonderheden (allergie) te mailen naar: kinderfeestxxl@openhof.com.

Wanneer: Op donderdag 24 oktober 2019.
Tijd: 13.45 uur tot 17.30 uur
Voor wie: alle kinderen die in groep 1 tot en met 8 op de basisschool zitten.
Waar: in Open Hof, Raadhuisstraat 3 in Hillegom
Toegang is gratis

Leuk om je daar te zien!

Scroll naar top

Aanmelden Vakantiefeest XXL