Deze maand gaan de samenkomsten in Open Hof niet door. Toch wil Open Hof in deze tijden graag wat betekenen voor de inwoners van Hillegom. Dat doet zij onder andere door een hart-onder-de-riem actie te organiseren waar iedereen aan mee kan doen.

Elke week zijn er meerdere bossen tulpen beschikbaar voor mensen die het moeilijk hebben. Bijvoorbeeld mensen uit de risico groepen die niet meer veel onder de mensen durven te komen, of mensen die ziek zijn en geen of weinig bezoek ontvangen. Je kunt meedoen door op een kaartje te schrijven wie jij denkt wel een hart-onder-de-riem kan gebruiken. Of misschien heb je zelf zorgen en zou je wel een bos tulpen willen ontvangen. Doe het kaartje in de brievenbus (Raadhuisstraat 3) en vergeet niet naam en adres op te schrijven voor de eventuele bezorging van de bloemen. Je kunt het berichtje ook digitaal insturen via een PM op de facebookpagina van Open Hof Hillegom.

Geen samenkomst, wel een open kerkgebouw
Om bijeenkomsten van grote groepen te voorkomen, zijn de Open Hof samenkomsten afgelast. Wel is het kerkgebouw aan de Raadhuisstraat komende zondagen tussen 10.30 en 11.30 uur open voor hen die graag een moment van stilte, gebed en bezinning willen. Uiteraard gelden hier wel de richtlijnen van het RIVM dat mensen die enige vorm van ziekte-verschijnselen (verkoudheid, hoesten, koorts etc.) hebben, thuisblijven.

Deel dit bericht .....

E-NIEUWS

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

Steun Open Hof
Ga naar onze Sponsorkliks pagina
Contact

Zie ook de contactpagina voor meer gedetailleerde informatie en een contactformulier.

INformatie
Locatie
Scroll naar top