collecte app

Het is niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas. Maar dit heeft een aantal nadelen. Zo komt het regelmatig voor dat bezoekers van Open Hof geen contant geld bij zich hebben om te geven aan de collecte.

Voor die mensen hebben we goed nieuws, want binnenkort gaan wij van start met een nieuwe manier van collecteren, waarbij je met je smartphone kan doneren. Geef je liever contant of gebruik je de collectebonnen? Geen probleem, want naast het geven met je smartphone kan je dat nog steeds blijven doen.

De oplossing van Givt werkt met een smartphone, een Apple of een Android, en een zender in de collectezak). Je geeft in de Givt-app aan hoeveel je wilt geven en haalt de telefoon langs de zender in de collectezak en de gift is gedaan. Het lijkt daarom heel erg op geven met contant geld.

Het systeem is zo gemaakt dat er geen internetverbinding nodig is tijdens het geven. Net als bij contant blijft de gever anoniem, zodat de penningmeester niet kan zien wat een individu heeft gegeven. Een ander voordeel is dat iedere gebruiker elk jaar een overzicht krijgt van al zijn giften die door de belastingdienst wordt geaccepteerd.

Wat heb je nodig om te geven met de smartphone? Op de smartphone moet de app van Givt geïnstalleerd zijn en het is aan te raden om de installatie voor de viering te doen, omdat je een aantal stappen moet nemen voordat je kunt geven. Zoek daarvoor in de App Store of Google Play naar Givt. Eenmaal geïnstalleerd kunt u direct uw e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Je kunt op een later moment de verdere registratie afronden. Hierbij zul je een aantal persoonlijke gegevens moeten invoeren (denk hierbij aan adres, mobiele nummer en rekeningnummer) en een machtiging afgeven zodat er geld van je rekening kan worden afgeschreven. De Givt-app is zo ontworpen dat je makkelijk door dit proces wordt geleid. 

Bekijk onderstaande filmpje om te zien hoe het geven met de collecte-app in zijn werk gaat!

Deel dit bericht .....

E-NIEUWS

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

INformatie
Contact

Zie ook de contactpagina voor meer gedetailleerde informatie en een contactformulier.

Locatie
Scroll naar top