eetcafe
Dag beste Joyce en kok en medewerkers,

Wat hebben wij, mijn vriendin en ik, een heel fijne middag/avond gehad tijdens het eetcafe. Behalve dat de maaltijd super was voorbereid, was het ook een gezellig samenzijn en dat alles voor maar 5 euro. Dit is wel een laag bedrag voor het lekkere eten.

Het juiste aantal mensen, niet een te grote groep en jullie medewerkers, aan iedere tafel vertegenwoordigd, helemaal super. Ik vond het reuze fijn en het is veel leuker dan alleen te zitten eten en tv kijken. Ik hoop dat ik weer tijdig kan inschrijven voor een volgende keer, maar ik gun het een ander ook die het voor het eerst doen en zij zullen er geen spijt van hebben. Het eten was buitengewoon naar smaak en dank jullie allen hartelijk.
Marie
Een deelneemster

Samen lekker eten is in culturen over de hele wereld een populaire aangelegenheid. Ook bij Open Hof vinden we samen eten een heel leuke bezigheid en samen eten is veel gezelliger dan alleen. Daarom organiseren we regelmatig Het Eetcafé.

Bij het Eetcafe kun je andere mensen ontmoeten en weer nieuwe contacten opdoen. Ook voor nieuwe bewoners van Hillegom is Het Eetcafé dus een aanrader! 

Het menu varieert elke keer en bestaat uit 3-gangen en koffie of thee. Kijk hier voor foto’s. Het Eetcafé is geopend op een dinsdagmiddag/avond. In de agenda zie je de data waarop we open zijn.

Eetcafé Open Hof

Wij vragen een bijdrage van 5 euro per persoon, maar mocht dit een belemmering zijn dan kunt u zich toch gerust aanmelden.

Aanmelden kan tot en met de vrijdag voorafgaand aan Het Eetcafé via Jasper Sierink (tel. 06-11757889) of eetcafe@openhof.com. Dieetwensen kunt u bij de aanmelding doorgeven.

Het Eetcafé is in Open Hof aan Raadhuisstraat 3 in Hillegom en start om 18.00 uur. De deuren zijn vanaf 17.30 uur open.

E-NIEUWS

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

INformatie
Contact

Zie ook de contactpagina voor meer gedetailleerde informatie en een contactformulier.

Locatie
Scroll naar top